DostavkiUK.com - доставки на стоки от Великобритания

Безплатна
регистрация

Регистрирай ме!

Доставки на стоки от онлайн магазини

DostavkiUK ви предлага адрес в Лондон, на който да правите поръчки на стоки от онлайн магазини във Великобритания и Европа. Ние ще доставим пратките Ви до България и Вашия адрес. Често се случва да откриете точния артикул, подарък, дреха или търсена от вас стока онлайн, но цената на доставката до България да обезсмисли откритието ви. Има сайтове, които дори не правят доставки до България. Ние ви предлагаме отлично решение на проблема, като чрез регистрация на наишия сайт и адрес за получаване в Енфийлд ще доставим всяка една стока до адреса ви в България на изгодна цена!

Прочетете повече за това как работи услугата тук

 

DostavkiUK.comДоставки на стоки от Великобритания за България

В качеството си на лицензиран превозвач и с редовните си ежеседмични курсове Великобритания - България, DostavkiUK може да ви бъде от полза за превоз на стоки, багаж, документи и др. Всички товари са превозвани под конвенцията на CMR. Извършваме превоз на промишлени стоки, търговски стоки, личен багаж, колетни пратки, авточасти, мебели, ел. уреди, скутери, мотори, селскостопанска техника и др. DostavkiUK.com Ви предлага надеждна услуга на най-изгодни цени!

Ако имате специални товари или въпроси, моля свържете се с нас за да получите необходимата информация.

 

Забранени за транспортиране стоки

Забранени за транспортиране стокиМоля, имайте предвид: Забранено е да се изпращат следните артикули: наркотици, упойващи вещества, лекарства, цигари, пури, пурети и всякакви тютюневи изделия, алкохолни напитки, животни, всякакъв вид скъпоценности, валута, огнестрелни оръжия и амуниции, стоки за които се изисква и не е съставена митническа декларация, вещества и стоки, забранени от законите на всяка страна, през която ще преминават при транспортирането им, човешки органи, стоки които са откраднати, присвоени, придобити с насилие или по друг престъпен начин, артикули опасни за човешкия живот и здраве, както и всички и всякакви артикули, забранени за притежание или използване от Българското и Европейското законодателство.

 

 

Някои от най-популярните сайтове за онлайн пазаруване: